Interview Soul of Street

Afgelopen december had ik een ontmoeting met Jens von Ewald in Grand-café Engels in Rotterdam. Jens wilde me interviewen over straatfotografie. Er ontstond een leuk gesprek tussen twee mensen die allebei hun hart bij de straatfotografie hebben liggen.

Soul of Street is een Duits initiatief om de straatfotografie te promoten. Vooral in Duitsland wordt het publiceren van straatfoto's sterk aan banden gelegd. Soul of Street probeert een bijdrage te leveren om te laten zien dat straatfotografie een vorm van kunst is, en niet is bedoeld om mensen voor schut te zetten of hun privacy te schenden.

Onderstaand wat impressies van mijn interview in de papieren uitgave. Buiten de cover foto, staan er nog meer van mijn foto's in het blad. Soul of Street levert ook een PDF-versie.  Buiten mijn interview vind je nog meer interviews, foto's en wetenswaardigheden in deze uitgave #15. Check de website als je een nummer wilt bestellen of check de online epaper.