Sponsoring Olidi Sign expositie Gall&Gall-erie

Van vrijdag 23 juni tot en met 12 september 2017 hangen zes foto's uit mijn "Undercover" serie bij de Gall&Gall-erie aan de Eerste van der Helststraat 82 in Amsterdam.

Alle zes foto's zijn gesponsord door Olidi Sign BV uit Hoogeveen. Ik ben een paar jaar geleden met dit bedrijf in contact genomen via Dennis Nijwening. Dennis was op de hoogte van mijn straatfotografie en vroeg mij vorig jaar of ik een aantal van mijn foto's beschikbaar wilde stellen. Olidi Sign wilde deze foto's afdrukken op verschillende materialen en deze tonen op de Professional Imaging beurs. Voor mij een mooie promotie van mijn foto's. 

Eind 2016 werd ik door Rein Hazewinkel van de Gall&Gall-erie gevraagd of ik wilde exposeren bij hen. Ik vind het ontzettend leuk om mijn werk te exposeren, maar het is een prijzig verhaal als je als fotograaf zelf de kosten moet betalen. Zeker als je de foto's in een mooie kwaliteit en in een wat groter formaat wilt laten afdrukken.
Ik dacht meteen aan de kwaliteit die Olidi Sign levert en nam contact met ze op. De eigenaar Dick Kollen wilde graag de kosten voor zijn rekening nemen. Als tegenprestatie heb ik een advertentie opgenomen op mijn persoonlijke website en op straatfotografie.nl.

Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit van de foto's, zowel in zwart-wit als in kleur. Echte kleuren en mooie contrasten afgedrukt op Dibond in het formaat 40 x 65 cm. Ik heb in het verleden bij verschillende partijen foto's laten afdrukken, maar ik blijf absoluut bij Olidi Sign terugkomen!

Ik vind deze manier van samenwerken erg fijn. Ik denk dat ik het erg naar mijn zin zou hebben gehad in de tijd van de ruilhandel. Met gesloten beurzen iets voor elkaar betekenen ligt dicht bij mijn hart. Ik kan Olidi Sign oprecht van harte aanbevelen en niet alleen voor een 'simpele' afdruk op papier of Dibond. Zij zijn ook erg sterk in printspecials, zoals glasprints, tafelbladen met prints, spandoeken, beursstands, gevelreclame, plafonds voorzien van een print, etcetera.
PIXXLE.nl is ook onderdeel van Olidi Sign. Hier kun je online prints bestellen op allerlei materialen en in allerlei formaten.

Ik haalde in juni de foto's voor de expositie op en zag overal andere foto's van mijn hand staan in de drukkerij, op allerlei verschillende materialen afgedrukt. Onderstaand een kleine sfeerimpressie. Op het moment dat ik kwam was een enorme printer bezig om een 9 meter lang spandoek te printen. Indrukwekkend!
De drieluik geprint op glas is ook mooi te zien op hun website.

Ontzettend bedankt Dick Kollen en Dennis Nijwening voor deze prachtige foto's!