Expositie Gall&Gall-erie Amsterdam

Vrijdag 23 juni 2017 was het zo ver. De opening van mijn expositie bij de Gall&Gall-erie in Amsterdam. Vorig jaar nam Rein Hazewinkel contact met me op of ik interesse had om een aantal foto's uit mijn serie "Undercover" te exposeren. Natuurlijk had ik interesse; het is ontzettend leuk om je foto's afgedrukt tegen een muur te zien hangen.

De formule van deze Gall&Gall is erg leuk. Elke 2 maanden bieden ze de mogelijkheid aan fotografen of kunstenaars om hun werk tentoon te stellen. De foto's hangen in 2 etalages waardoor dagelijks zo'n 2000 voorbijgangers ze kunnen bekijken. De expositie is te bekijken tot 12 september.

Vanwege privé omstandigheden kon ik helaas zelf niet bij de opening aanwezig zijn. Traditioneel zijn er hapjes en drankjes en live muziek. Gelukkig waren mijn zoon Sven en zijn vriendin Nina wel bij de opening en zij hebben wat foto's en video's gemaakt. Huub Zeeman stuurde me ook enkele foto's die hij heeft gemaakt.

Heel veel dank voor Dick Kollen, de eigenaar van Olidi Sign BV uit Hoogeveen. Hij heeft alle 6 foto's voor de expositie gesponsord. Fantastische kwaliteit op dibond! Binnenkort meer over Olidi Sign BV en over PIXXLE.nl, onderdeel van Olidi Sign.

Adres van de expositie:
Gall & Gall
Eerste van der Helststraat 82
1072 NZ Amsterdam

Hieronder een sfeerimpressie van de opening.