WeStreet 2016 fotoboek

Eén van mijn foto's is dit jaar gepubliceerd in het WeStreet 2016 fotoboek! 

We Street is een non-profit fotoboekproject dat volledig wordt gedraaid door vrijwilligers. Het project begon in 2015 en recent is het boek van 2016 uitgebracht. Een team van 6 curatoren heeft meer dan 12.000 foto's beoordeeld! Deelnemers konden hun foto's posten in een Facebook groep. De curatoren deden een voorselectie en die foto's kwamen terecht in een pre-selection Facebook groep. Vanuit deze voorselecties werden uiteindelijk 156 foto's gekozen die in het boek zijn terechtgekomen. De foto's zijn van 115 fotografen uit 36 verschillende landen over 5 continenten verdeeld.
Ik geef een groot compliment aan Willem en Sandra Jonkers die verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van het boek. De individuele foto's versterken elkaar doordat ze goed bij elkaar zijn geplaatst.

Ik ben trots dat mijn "Traffic Controller" is opgenomen. Ongelofelijk hoeveel talentvolle straatfotografen er op deze aardbol rondlopen. Mijn exemplaar staat inmiddels in mijn fotoboekenkast.

Op de website van WeStreet zijn alle foto's van 2015 en 2016 te bekijken. Hier kun je het boek ook bestellen.