Met Anne

Met Anne is het tekstbureau van Anne de Romph-Bruin. Zij schrijft, redigeert en vertaalt teksten voor bedrijven. Ik heb veel resultaten van haar werk gezien. Ze levert vakwerk, ze is betrouwbaar en prettig in de omgang. 

Anne gaat haar website een update geven. Zij is erg enthousiast over mijn straatfoto's en wil nieuwe foto's op haar website die de sfeer tonen van mijn foto's. Ze heeft mij de opdracht gegeven minimaal 7 foto's met haar te gaan maken.

Voor mij is deze opdracht een grote uitdaging. De manier van fotograferen is totaal anders dan ik normaal doe. Mijn straatfotografie komt tot stand doordat ik spontaan reageer op situaties die op straat gebeuren. De opdracht voor Anne betekent dat ik volgens een concept ga fotograferen op straat. We gaan Anne zelf of attributen die je associeert met haar werk, laten terugkomen in mijn straatfoto's.

Vorige week hebben we samen een aantal concepten doorgesproken. We gaan waarschijnlijk 1 dag in Amsterdam op verschillende locaties fotograferen. De sferen die Anne zoekt zijn bijvoorbeeld:

Beweging- dynamiek

Achter glas - reflecties

Private life

Ik heb onwijs veel zin in om aan deze opdracht te werken met Anne. Later meer over dit project.