Bye bye Vistaprint - Hello MOO

Ik heb al jaren visitekaartjes van Vistaprint. Prima kwaliteit voor een schappelijke prijs. Uiteindelijk zijn vistiekaartjes erg 20ste eeuw. Als iemand mij zijn kaartje geeft, verdwijnt die meestal snel in de prullenbak. Wil ik de gegevens van die persoon bewaren dan scan ik het kaartje in met mijn iPhone Evernote app. Evernote herkent de naam, adres, e-mailadres en telefoongegevens en plaatst die gegevens automatisch in daarvoor bestemde velden. Op deze manier hoef ik nooit visitekaartjes van anderen mee te sjouwen.

Vistaprint

Vistaprint

Ik geef mijn eigen visitekaartjes aan deelnemers van mijn workshops en leg ze neer bij lezingen en presentaties. Af en toe geef ik ze weg als ik op straat fotografeer en iemand is geinteresseerd in een foto die ik van hem of haar heb gemaakt. Door mijn kaartje te geven met mijn e-mailadres leg ik de actie bij de ander. Op die manier weet ik dat ik alleen foto's stuur naar mensen die er werkelijk prijs op stellen.

Laatst zag ik op Facebook iemand een opmerking maken over mooie visistekaartjes van MOO. Tja, ik was snel verkocht toen ik op MOO.com ging rondkijken en heb meteen een setje gekocht.

MOO

Dit design heeft 5 verschillende voorkanten en de achterkant is hetzelfde. Okay, ze zijn vier keer zo duur als Vistaprint, maar 1000 keer mooier. Als ik zo'n visitekaartje van een ander zou krijgen, zou ik hem nooooiiiiiit weggooien natuurlijk.

MOO

Alle deelnemers van mijn workshop straatfotografie voor 2016 hebben mazzel: jullie krijgen zo'n mooi kaartje van me.